Fotosafari med børn

Fotosafari med børn - NaturHandel.dk

Fotosafari - fotokursus

Info om fotosafari

Fotosafari er en god måde at få børn til dels at lære om et emne, f.eks. pattedyr, som kan være svære at møde når man bare tager på tur.

Senere hen når man bliver ældre kan man også dykke ned i at tage live-billeder, men her er nogle tips til hvordan man lærer børn om dyrene uden at dyrene er der.

 

Fotosafari for vuggestuebørn

Vuggestuebørn skal have det helt ned på basic niveau. De kan godt lære om et kamera, men de kan ikke rumme tusinde ord og billeder.

Print nogle A4 sider med forskellige dyr på (ét på hvert papir) - Gerne nogle dyr som børnene kan være heldige at finde på legepladsen.. F.eks. mariehøner, bænkebidere, div. fugle osv... laminér det og tag børnene med ud i naturen. Nu "Gemmer" i dem - Så et vuggestuebarn kan finde dem. Og så går i en rute på "Fotosafari". Når børnene finder dyret, skal de forme et kamera med hænderne og "Klikke".

De må selvfølgelig også gå helt tæt på dyret hvis de bliver begejstrede.

 

Fotosafari for børnehavebørn

Her kan man udvide det. Det virker perfekt i skoven. Her kan man på samme vis tage billeder af f.eks. rådyr, ræv, grævling, skovskade, ugle osv... Lave en rute, gemme billederne endnu bedre og så skal børnene ellers gå på jagt på samme måde.

Fotosafari for større børn

Her kan børnene godt begynde at håndtere et kamera, f.eks. en mobiltelefon, hvilket de fleste børn fra 2.-3. klasse har. Ellers kan institutionen måske investere heri.

Her kan man arbejde med at gå på jagt efter specifikke ting der er bestemt på forhånd, f.eks. et Fotobingo med 10 forskellige ting de skal ud og fotografere, eller man kan tage ud og tage billeder ud fra et tema.

Ældre børn kan man også arbejde med i forhold til billederedigering osv. Der er mange muligheder.

Fotosafari for voksne

Som voksne skal vi have ambitioner på egne vegne. De fleste har et godt kamera i deres mobiltelefon, men hvis du vil tage rigtig gode naturbilleder med zoom osv., så skal du have et spejlreflekskamera.

Er du helt ny i det med spejlrefleks, så kan du tage et online fotokursus for kun 499 kr. og så lærer du alt hvad du skal bruge som nybegynder for at kunne tage flotte billeder.

Der er en masse teknik i forhold til blænding, flash, lys, objektiver, rækkevidde, komposition, gyldne snit, belysning, formater, posering mv.

Alt det lærer du på dit online fotokursus.

God fornøjelse.

Sidebar

Blog categories

Dette afsnit inkluderer i øjeblikket ikke noget indhold. Tilføj indhold til dette afsnit ved hjælp af sidebar'en.

Recent Post

Dette afsnit inkluderer i øjeblikket ikke noget indhold. Tilføj indhold til dette afsnit ved hjælp af sidebar'en.